Over Sisabroodjes 

 

 

 

fajalobi_3_b.bmpTijdens uw lunch zin in een Surinaams broodje? Te ver van de toko? Sisabroodjes verzorgt deze broodjes voor de lunch. Als Sisa’s (zusjes) Shirley  en Wendy zijn wij in november 2010 gestart met ons bedrijf in Amsterdam. Door het woon-werkverkeer en de toenemende druk binnen Wendy’s baan, heb ik besloten om dichter bij huis, onze onderneming door te starten.

 

De Surinaamse keuken is een mengeling van diverse culturen, er zit dus al gauw voor iedereen wel wat lekkers tussen! Mijn doel is de heerlijke Surinaamse broodjes en de authentieke keuken toegankelijker te maken voor het bedrijfsleven in Hoorn en omstreken.

 

Tevens bieden wij u verse afhaalmaaltijden aan als u geen zin of tijd hebt om te koken na het werk of op zoek bent naar een goede maaltijd tijdens overwerk of voor de ploegendienst. Wij hebben een kleine voorraad aan verse producten dus op =op. Voor de Lunch/ vergadering / borrelmiddag of iets anders, wij zijn u graag van dienst, ook als U een catering georganiseerd wilt hebben kunt U bij ons terecht.

 

Kom gauw langs of hou onze website en twitterpagina in de gaten voor onze heerlijke en verrassende gerechten.

 

Groetjes, Shirley Groot-Wijnstein